Om parallaxview.nu

Musik! Det är det den här bloggen handlar om. Jag heter Fredric Mårtensson och går också under namnet Parallax View som är mitt artistnamn. I den här bloggen får du följa min resa i musikens värld, min karriär med sikte mot toppen, över berg och genom dalar. Välkommen!

Om min musik

I musikens värld finns det en mängd olika genres för att kategorisera musikstilar. Vissa vill inte läggas i fack och sorteras till en genre, men det fina med musiken är att det hela tiden uppstår nya genres när olika musikstilar korsas och blandas. Om du skulle beskriva min musik skulle du nog ha svårt att hitta ett bra ord för den. Kanske lite indiepop eller garagerock, eller någon annan slags blandning mellan rock och pop med lite hårt och lite mjukt och lite sött och lite salt. Du skulle kanske säga att jag är som en mix av Håkan Hellström och Alice Cooper.

Hur du beskriver mig eller vilken genre du lägger mig i spelar egentligen ingen roll, för musik är levande och i ständig förändring. Det som känns avgörande idag kanske är något annat i morgon. Jag vill varken läggas i fack eller stå utanför. Jag vill röra mig i det universum som är musiken och låta min nyfikenhet och lust att upptäcka leda mig in i olika vinklar och vrår. Kanske har jag inte riktigt hittat mig själv än. Kanske är allt jag gör en del av mig själv och något större.

Om mig

Jag är en tänkare, en sådan som har lätt att sväva iväg. Därför har jag startat den här bloggen, en blogg om mig, mitt liv och min musik. Jag jobbar hårt för att min musik ska nå ut på scenerna, och här skriver jag om den resan. Jag skriver också om min vardag i övrigt, med andra tankar, ämnen och intressanta saker. Det är en blogg som handlar om lite av varje men där musiken ligger i fokus, både min egen och andras.

Följ med mig på en häftig resa som stundtals är väldigt spännande men ofta också helt och hållet vardaglig. En blandning av det mesta helt enkelt, med mycket musik.