Ny soffa på ingång!

Hej och förlåt! Jag skäms för att jag låtit er sitta och vänta och längta efter mig ända sedan i våras. Min tid har varit så vansinnigt hektisk ett tag nu och det har hänt massor i mitt liv.

Het sommar

Det började med att jag träffade en ny tjej någon gång i våras. Hon var också musiker, basist och vi repade massor ihop med både hennes band och mitt, men även bara hon och jag. Mellan varven åkte vi på massor av spelningar och festivaler, bodde hos släktingar och kompisar och tog dagen som den kom. Vi var bland annat på Håkan Hellström på Ullevi. En spelning som etsat sig fast som en av de största någonsin för mig. Mia och jag umgicks nog lite för intensivt och det tog slut för några veckor sen. Vi får väl se vad som händer i framtiden… fortsättning följer kanske!

Återupptar funderingar på hemmet

Nu när allt stillat sig och jag har tagit ett vanligt kneg vid sidan om musiken (i alla fall för en kortare stund) så kommer funderingarna på att förnya lite här hemma, upp i huvudet igen. I våras köpte jag en fåtölj till hyfsat bra pris. Nu när jag har det lite bättre ställt så tänkte jag köpa en ny soffa. Eftersom jag har lite bohemisk stil, så tycker jag inte det spelar någon roll om det är samma stil eller färg på möblerna, huvudsaken är att känslan är den rätta.

Välkommen hem du, Chesterfield soffa

När jag var liten hade jag en stor idol och det var min morfar. Han rökte pipa och bodde i ett stort gammalt hus med knarriga golv. Jag brukade få godis och cola när jag kom och hälsade på och var han på riktigt gott humör så fick jag sitta inne i ”biblioteket”. Det var ett rum som bara de finaste gästerna fick vara i med massor av gamla, fina möbler och saker. Och böcker såklart. Jag minns känslan av att sitta där i hans fina soffa och prata om livet och dricka cola. Morfar hade en mörkt brunröd skinnsoffa med ”knölar” på.

www.insidemöbler.se har jag lärt mig att den här knöliga fina soffan kallas Chesterfield soffa. En sån ska jag ha, en Edward med tre sittplatser är beställd. Där ska jag sitta och känna mig lycklig och repa och tänka på morfar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *