Nu kör vi!

Nu kickar vi igång den här bloggen med det allra första inlägget! Välkomna hit ska ni vara. Jag är för vissa känd som Fredric Mårtensson och för andra känd som Parallax View. För många av er är jag säkert inte känd alls. Det är dock något som jag ämnar att förändra. Jag är nämligen artist och i den här bloggen kommer ni att kunna följa min resa mot solokarriären.

Här kommer jag att skriva om mig själv och om min musik, om medgångar och motgångar, om toppar och dalar och om både små och stora ämnen. Jag kommer att dela med mig av erfarenheter som jag får under vägen och ni kommer också att få läsa en del om min alldeles vanliga vardag.

Det blir lite av varje med andra ord, men mycket fokus kommer att ligga på musik eftersom det är mitt största intresse. Det blir både min egen musik och andras musik. Jag kommer till exempel att dela med mig av musik som jag gillar, artister som inspirerar mig, låtar som kommer att överleva allt och andra intressanta, spännande, roliga och kanske även tråkiga saker.

Kommentera gärna eller fråga mig saker. Jag vill gärna ha en dialog med mina läsare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.